Taxatie en bouwkundige keuring

De Inspectie- en Taxatie-rapportages van Inspekta zijn alle erkend en worden gegarandeerd door alle instellingen en banken geaccepteerd.  U bent hierdoor vrij in de bedrijfs-keuze.   Validatie van de taxatie is overwegend vereist. Het gevalideerd (oa. NWWI) taxeren van de woning is exclusief eventuele met u door te spreken en op te nemen verbouwingskosten.

Bouwkundige keuring (NHG) en de gevalideerde Taxatie

De bouwkundig adviseur van Inspekta beoordeelt de woning visueel naar de nieuwste NHG normering en verwerkt de resultaten in de rapportage. De taxateur beoordeelt de woning en verwerkt de gegevens in een gevalideerde rapportage

Enkele beoordeelde elementen in de rapportages

Bij een bouwkundige keuring worden alle aspecten van de woning visueel naar de NEN 2767 normering beoordeeld, ook voor de gevalideerde taxatie zijn deze elementen van belang. U kunt dan denken aan elementen zoals:

  • Fundering
  • Vloeren
  • Daken
  • Kozijnen
  • Riolering
  • Metselwerk

Werkwijze Inspekta

Na uw aanvraag neemt Inspekta de planning van de keuring en taxatie voor u uit handen en maakt een afspraak met de sleutelhouder van het keur/taxatieadres.

U ontvangt per e-mail de bevestiging, zodat u bij de uitvoering aanwezig kunt zijn. Bij de bevestiging zijn de facturen bijgevoegd welke voor de uitvoeringen voldaan dienen te zijn.

De kosten voor een combinatie opdracht zijn € 698,- all-in ( t/m. € 265.000,– NHG aankoopbedrag excl. verbouwing) en altijd naar de laatste financieringseisen. (NHG en oa. NWWI). T/m. € 400.000,–  = + € 95,– all-in.excl. evt. verbouwing).  Er wordt steeds vaker gekozen voor een combinatie van keuring en taxatie.
Zodra de werkzaamheden zijn voltooid worden de rapportage/afmelding opgesteld en per mail aan u verstuurd.

Bouwkundige keuring aanvragen

Voor informatie of het laten uitvoeren van een combi opdracht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel 085 0603535 of 06-19144115. U kunt deze hiernaast ook direct aanvragen.

Naar Bouwkundige Keuring


In de Randstad en omgeving werkzaam bedrijf. o.a. in : Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Delft, Den Haag, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Haastrecht, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lisse, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Krimpen a/d IJssel, Maassluis, Maasland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Noordwijk, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Utrecht, Vlaardingen, Wassenaar, Pijnacker, Poeldijk, Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Rotterdam, Rozenburg, Rijswijk, Stolwijk, Voorburg, Voorschoten, Scheveningen, Schiedam, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht, Schipluiden, Schoonhoven, Vlaardingen, Zevenhuizen.

085-0603535

Advies of info nodig: bel 085 0603535