Uw Nieuwbouw oplevering is altijd onpartijdig.

Welkom bij INSPEKTA Bouwkundige diensten.

Info over een  nieuwbouw opleverings keuring of een NHG rapportage: Bel  085 0603535, WhatsApp  06 19144115 of Email  info@inspekta.nl.

Nieuwbouw-oplevering naar de bouwnormeringen  € 198,- all-in.  Bel: 085 0603535, WhatsApp: 06 19144115 of Email: info@inspekta.nl.

INSPEKTA is een onafhankelijk bureau welke de opleverings inspecties naar de garantie normeringen voor u uitvoert, dit tegen een tarief van  € 198,- all-in, ongeacht de inhoud van de woning, dus geen extra toeslagen of btw.

Een ervaren bouwkundige controleert uw nieuwbouwwoning naar de huidige bouwnormeringen en garanties op opleveringsgebreken, en laat deze zoveel mogelijk direct verhelpen. Op deze manier worden er vóór de sleuteloverdracht veel gebreken/problemen verholpen. Als medium-size keurorganisatie op het gebied van wonen is de inspecteur op de hoogte van de nieuwste normeringen. U staat sterker bij eventuele geschillen en kunt met een gerust hart de sleutels in ontvangst nemen.  Advies: Bel zodra dag/tijdstip bekend is even naar: 085 0603535, WhatsApp: 06 19144115  of geef direct uw opdracht door op: info@inspekta.nl of het invulformulier.

PRIMEUR MARKTHAL ROTTERDAM : Vrijdag 3 oktober 2014 heeft Inspekta als 1e bureau met succes een luxe dubbel appartement in de Markthal Rotterdam opgeleverd !  Hierna zijn er reeds meerdere appartementen/penthouses opgeleverd en staan er diverse in de planning.

Voordelen van de Opleveringskeuring door Inspekta

  • Het proces verbaal is accoord voor uw ondertekening
  • U staat sterker tegenover de bouwer/aannemer
  • Advies over eventueel nog te nemen stappen

Het is zover, u wordt door de bouwondernemer uitgenodigd voor de oplevering als uw huis gebruiksklaar is. De opleveringskeuring is een belangrijk moment. Dat is het moment waarop alle (visuele) tekortkomingen aan de woning moeten worden genoteerd. Het is daarom verstandig een onafhankelijke bouwkundige voor de opleveringskeuring in te schakelen. De bouwondernemer en onze inspecteur noteren de tijdens de opleveringskeuring geconstateerde gebreken in een rapport en zal er zo veel mogelijk op toezien dat de tekortkomingen uit zijn (lijst) worden overgenomen in het ’proces-verbaal van oplevering’ (de lijst die de bouwer bijhoudt tijdens de opleveringskeuring). De ondernemer is als aanbieder van de woning verplicht de waargenomen tekortkomingen te verhelpen.

I.v.m. de planning is er maximaal 1,5 uur beschikbaar. (= de normale oplevertijd)

Betaling na de oplevering.

http://inspekta.nl/bouwkundige-keuring

Aandachtspunten

Een vooroplevering kunt u zien als een repetitie voor de eindoplevering. Tijdens deze vooroplevering krijgt u alvast de gelegenheid de woning te bekijken en punten door te geven die volgens u niet correct zijn. Maar omdat het nog geen eindoplevering is, hoeft de bouwer niets met deze punten te doen. Onderteken daarom ook geen lijst met  tekortkomingen. Het is goed mogelijk dat er bij de (herstel)werkzaamheden in de woning nieuwe gebreken ontstaan welke dan niet op de ondertekende lijst staan. Schakel Inspekta  bij voorkeur in bij de eindoplevering !

http://inspekta.nl/bouwkundige-keuring

U kunt ook hiernaast direct bij ,,keuring aanvragen,, uw oplevering doorgeven !


In de Randstad en omgeving werkzaam bedrijf. o.a. in : Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Delft, Den Haag, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Haastrecht, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lisse, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Krimpen a/d IJssel, Maassluis, Maasland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Noordwijk, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Utrecht, Vlaardingen, Wassenaar, Pijnacker, Poeldijk, Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Rotterdam, Rozenburg, Rijswijk, Stolwijk, Voorburg, Voorschoten, Scheveningen, Schiedam, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht, Schipluiden, Schoonhoven, Vlaardingen, Zevenhuizen.

085-0603535

Advies of info nodig: bel 085 0603535