MJOP voor VVE en Particulier

MJOP voor VVE en Particulier

INSPEKTA is een specialist in het maken van Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) ,individuele (Bedrijfs) panden of Particulieren.  Of het om een woning, enkele woningen of een complex gaat, wij kunnen u de benodigde bouwkundige expertise bieden. Door het laten opstellen van een MJOP weet u precies wat de conditie van uw woning of complex is en hoe u deze kunt behoeden voor achterstallig onderhoud in de komende jaren.  Bij het uitvoeren van uw opdracht hanteren wij het volgende stappenplan

Stap 1  inventarisatie:
Er word geinventariseerd welke gegevens er voor handen zijn. Aan de hand van de MJOP software volgt een vaststelling van de bouwkundige onderdelen en technische installatie’s die in het object van toepassing/ aanwezig zijn, alsmede de uit te voeren werkzaamheden.

Stap 2  inspectie:
In overleg met de eigenaar/het bestuur en/of technische commissie wordt een afspraak gemaakt om het object te inspecteren. Vervolgens wordt de bouwkundige staat in kaart gebracht, zoals conditiemeting van de diverse bouwonderdelen, maken van overzichtfoto’s, het vastleggen van deze gegevens om ze in de software te kunnen verwerken.

Stap 3  opstellen MJOP:
Door middel van onze speciale MJOP software gaan wij aan de hand van de verzamelde gegevens de meejarenonderhoudsbegroting opstellen en aan de opdrachtgever versturen.

Optioneel:

Na doorname van de aan u gestuurde MJOP kunnen wij u van dienst zijn met de uitvoering van het MJOP.  Hierbij valt te denken aan: offertes aanvragen en controle en advisering hierover, ook aanbesteding, periodieke controle werkzaamheden, controle facturatie (evt. meer- minderwerk) en assistentie bij de oplevering zijn mogelijk.

U kunt voor meer informatie 085-0603535 bellen of hierboven bij keuring aanvragen direct een MJOP aanvragen !


In de Randstad en omgeving werkzaam bedrijf. o.a. in : Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Delft, Den Haag, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Haastrecht, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lisse, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Krimpen a/d IJssel, Maassluis, Maasland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Noordwijk, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Utrecht, Vlaardingen, Wassenaar, Pijnacker, Poeldijk, Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Rotterdam, Rozenburg, Rijswijk, Stolwijk, Voorburg, Voorschoten, Scheveningen, Schiedam, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht, Schipluiden, Schoonhoven, Vlaardingen, Zevenhuizen.

085-0603535

Advies of info nodig: bel 085 0603535