0-Meting

Wat is een bouwkundige vooropname/0-meting?
Een bouwkundige vooropname is het vastleggen van de bouwkundige staat van objecten voor er (risicovolle) werkzaamheden plaatsvinden. Hierbij valt te denken aan; heiwerkzaamheden, het in- en uittrillen van damwandplanken, grondwateronttrekking, bodemsaneringen, maar ook een bouwverkeerroute. Voor deze werkzaamheden worden in een vooropname/0-metingrapport de eventueel al aanwezige gebreken vastgelegd in tekst en foto’s. Een bouwkundige vooropname/0-meting wordt opgesteld om bij een eventuele schademelding duidelijkheid te verkrijgen over de staat van het object voorafgaand aan de werkzaamheden. Op basis hiervan is redelijk eenvoudig vast te stellen of en wat er aan schade is ontstaan. Hiermee worden vaak discussies voorkomen.

 

De PRIJS van de BOUWKUNDIGE VOOROPNAME/0 METING is 295 euro all in.!

 

Waarom een bouwkundige vooropname/0 meting?
Vaak wordt een vooropname voorgeschreven door verzekeraars. In de polisvoorwaarden is dan opgenomen dat de belendingen moeten worden opgenomen. Ook in het bestek staat vaak een paragraaf vermeld waar de op te nemen objecten worden aangegeven.

Los van deze “voorwaarden” is het ook voor de uitvoerende partij belangrijk om een vooropname te laten uitvoeren. Bij schademeldingen is eenvoudig en snel vast te stellen of er sprake is van nieuwe of reeds bestaande gebreken.


In de Randstad en omgeving werkzaam bedrijf. o.a. in : Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Delft, Den Haag, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Haastrecht, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lisse, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Krimpen a/d IJssel, Maassluis, Maasland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Noordwijk, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Utrecht, Vlaardingen, Wassenaar, Pijnacker, Poeldijk, Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Rotterdam, Rozenburg, Rijswijk, Stolwijk, Voorburg, Voorschoten, Scheveningen, Schiedam, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht, Schipluiden, Schoonhoven, Vlaardingen, Zevenhuizen.

085-0603535

Advies of info nodig: bel 085 0603535