Epa label

Het overwegend doel van de verstrekking van het EPA Label (energie prestatie certificaat) is het vaststellen van de huidige energie index van de woning.

Het Energie Prestatie Advies  is een opname en certificering van de woning waarin duidelijk de energie-index is aangegeven. (niet verplicht voor woningen jonger dan 10 jr. en het afgegeven label is 10 jr. geldig)

U krijgt een op papier uitgewerkt label-rapport inclusief verbeterpunten tegelijk met de factuur toegestuurd welke u binnen 14 dagen dient te voldoen, eerder zal er een PDF label-rapport naar het opgegeven e.mail adres worden gestuurd.

Werkwijze Inspekta

Na uw akkoord voor de opdracht, neemt Inspekta de planning van de labelling voor u uit handen en maakt een afspraak met de sleutelhouder van het labeladres.

U ontvangt per e-mail de datum en het tijdstip wanneer de labelling plaatsvindt. Zodat u hierbij aanwezig kunt zijn en de labelling kunt aftekenen.

De kosten voor het EPA label bedragen  € 160,- all-in, maximaal 500 m3 aan inhoud van de woning. Er wordt vaak gekozen voor een combinatie van EPA label en Maatwerkadvies, de kosten hiervoor bedragen  € 275,- all-in, maximaal 500 m3 aan inhoud van de woning.
Zodra de labelling is voltooid zal het rapport worden opgesteld en na betaling direct per mail als PDF en tevens op papier worden verstuurd.

Epa label of Maatwerk advies aanvragen

Voor informatie of het laten uitvoeren van het label of maatwerk advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel 0182-521443 of 06-19144115. U kunt ook direct een label of maatwerkadvies aanvragen.

 


In de Randstad en omgeving werkzaam bedrijf. o.a. in : Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Delft, Den Haag, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Haastrecht, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lisse, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Krimpen a/d IJssel, Maassluis, Maasland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Noordwijk, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Utrecht, Vlaardingen, Wassenaar, Pijnacker, Poeldijk, Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Rotterdam, Rozenburg, Rijswijk, Stolwijk, Voorburg, Voorschoten, Scheveningen, Schiedam, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht, Schipluiden, Schoonhoven, Vlaardingen, Zevenhuizen.

085-0603535

Advies of info nodig: bel 085 0603535